Taekwondo Academy Almere

Welkom bij de club!

 

Om het voor iedereen zo eenvoudig mogelijk te maken vind je hieronder ons digitale inschrijfformulier. Indien je hulp nodig hebt met het invullen verzoeken wij je vriendelijk om langs te komen op de locatie en de trainer aan te spreken of een mail te sturen naar info@tkdaa.nl. Vergeet vooral niet ook onze algemene voorwaarden te lezen op. 

 

Alle informatie die je aan ons verstrekt bewaken wij met onze Taekwondo vaardigheden en op het moment dat je uitschrijft dan verwijderen wij de gegevens zoals de privacy wet voorschrijft. Wij werken uitsluitend met IBAN incasso's - wij houden van Taekwondo en niet van administratie.

 

Nadat je bent ingeschreven met onderstaand formulier, volgen er binnen een week vervolg instructies via de email. Na de inschrijving volgen in ieder geval de volgende stappen:

  1. Aanschaffen start-pakket in jouw maat via https://www.tkdaa.nl/webshop
  2. Materialen uit stap 1 worden gemiddeld binnen 2 weken in de zaal geleverd (afhankelijk van de voorraad bij de leverancier). In de tussentijd kan je in je eigen sportkleding trainen bij ons.

 

Wij zijn als vereniging ontzettend hard op zoek naar vrijwilligers. Een vereniging is ten slotte voor de leden, door de leden! De verschillende vacatures zijn te vinden bij het kopje vrijwilligers. Kom jij ons team versterken?

 

Wij vinden het fantastisch om onze Taekwondo-familie te zien groeien en heten je daarmee van harte welkom!

 

Met sportieve groet,

 

Team TKDAA