Taekwondo Academy Almere

Welkom bij de club!

 

Om het voor iedereen zo eenvoudig mogelijk te maken vind je hieronder ons digitale inschrijfformulier. Indien je hulp nodig hebt met het invullen verzoeken wij je vriendelijk om langs te komen op de locatie en de trainer aan te spreken of een mail te sturen naar info@tkdaa.nl. Vergeet vooral niet ook onze algemene voorwaarden te lezen op. 

 

Alle informatie die je aan ons verstrekt bewaken wij met onze Taekwondo vaardigheden en op het moment dat je je uitschrijft dan verwijderen wij de gegevens zoals de privacy wet voorschrijft. Wij werken uitsluitend met IBAN incasso's - wij houden van Taekwondo en niet van administratie.

 

Nadat je je hebt ingeschreven met onderstaand formulier, nemen wij binnen een week contact met je op. Na de inschrijving volgen een aantal stappen:

  1. Aanschaffen start-pakket in jouw maat via https://www.tkdaa.nl/webshop
  2. Contributie betaal je bij ons vooruit op de 25e. Dus als je niet wilt wachten op de 1e van volgende maand, dan moet je nog een klein bedrag aan overmaken. De hoogte van het bedrag hoor je via de mail. Of even wachten, van ons mag beiden.
  3. Materialen uit stap 1 worden gemiddeld binnen 2 weken in de zaal geleverd (afhankelijk van de voorraad bij de leverancier). In de tussentijd kan je in je eigen sportkleding trainen bij ons.

 

Wij zijn als vereniging ontzettend hard op zoek naar vrijwilligers. Een vereniging is ten slotte voor de leden, door de leden! De verschillende vacatures zijn te vinden bij het kopje vrijwilligers. Kom jij ons team versterken?

 

Wij vinden het fantastisch om onze Taekwondo-familie te zien groeien en heten je daarmee van harte welkom!

 

Met sportieve groet,

 

Team TKDAA