Taekwondo Academy Almere

Welkom bij de club!

 

Om het voor iedereen zo eenvoudig mogelijk te maken vind je hieronder ons digitale inschrijfformulier. Indien je hulp nodig hebt met het invullen verzoeken wij je vriendelijk om langs te komen op de locatie en de trainer aan te spreken of een mail te sturen naar info@tkdaa.nl. Vergeet vooral niet ook onze algemene voorwaarden te lezen op. 

 

Alle informatie die je aan ons verstrekt bewaken wij met onze Taekwondo vaardigheden en op het moment dat je je uitschrijft dan verwijderen wij de gegevens zoals de privacy wet voorschrijft. Wij werken uitsluitend met IBAN incasso's - wij houden van Taekwondo en niet van administratie.

 

Nadat je je hebt ingeschreven nemen wij binnen 24 uur contact met je op. Na de inschrijving hoef je alleen nog de betreffende materialen aan te schaffen en dan is de inschrijving compleet. Deze materialen vind je op de locatie en kunnen middels de webshop op deze website aangeschaft worden. Nadat de inschrijving helemaal rond is kun je direct beginnen aan de weg van hand en voet (letterlijke vertaling van Taekwondo).

 

Wij zijn als vereniging ontzettend hard op zoek naar vrijwilligers. Een vereniging is ten slotte voor de leden, door de leden! De verschillende vacatures zijn te vinden bij het kopje vrijwilligers. Kom jij ons team versterken?

 

Wij vinden het fantastisch om onze Taekwondo-familie te zien groeien en heten je daarmee van harte welkom!

 

Met sportieve groet,

 

Team TKDAA