Start nieuw seizoen!

Het nieuwe seizoen gaat weer van start! Wat staat er te gebeuren en zijn er nog veranderingen? Lees dat in deze blog!

Nieuw seizoen van start

Beste ouders/verzorgers en Taekwondoka's,

Het nieuwe seizoen start weer vanaf aankomende maandag 17-08. Wij hopen dat jullie allemaal goed uitgerust zijn en weer klaar zijn om er tegenaan te gaan.

Corona gevolgen op de les
We hebben allemaal de corona situatie meegemaakt en die situatie is nog steeds niet helemaal weg. Daarom hebben wij besloten dat ouders helaas niet meer welkom zijn in de zaal. Voorheen mochten de 1e en laatste 5 minuten bekeken worden van de lessen, nu helaas niet meer. Dit is voor jullie, onze en de kinderen hun gezondheid het beste. 

Waterwijk
De lessen in Waterwijk zullen in de 1e paar weken verplaatst worden naar gymzaal Slagbaai. Dit omdat de huidige locatie weer wordt gerenoveerd. Hierdoor zijn jullie welkom op Slagbaai 14.

Conditie-training 
Vanaf heden zal het laatste uur op de woensdag in Stedenwijk een conditie uur zijn. Iedereen vanaf 15 jaar is welkom om deel te nemen aan deze training, ook niet leden. De training zal gegeven worden van 20:00 tot 21:00 op Amsterdamweg 11.

Nieuwe website
In de loop van dit weekend/begin van de week zal onze nieuwe website gelanceerd worden. Op de nieuwe site is het ook mogelijk om online bestellingen te verrichten waardoor het niet tijdens en tussen de lessen door hoeft te gebeuren. Ook zal elk evenement/toernooi op de agenda staan. 

Vrijwilligers
Wij zoeken nog altijd nieuwe vrijwilligers. Wij hebben iemand nodig die voor ons de nieuwsbrief wilt bijhouden. Daarnaast hebben we veel vrijwilligers nodig voor onze club-dag in september. Voor aanmeldingen graag mailen naar: donna@tkdaa.nl

Almere Haven
De locatie in Almere Haven komt helaas tot zijn eind. Meester Krishna heeft besloten om te stoppen met lesgeven. De andere trainers kunnen deze lessen helaas niet geven door tijdsgebrek. Wij willen meester Krishna bedanken voor zijn inzet en wensen hem het beste toe in de toekomst.


Alle andere lessen zullen hetzelfde blijven, daarin verandert er niets. Ook de indeling blijft hetzelfde tenzij de trainer van de groep anders heeft doorgegeven. 

Voor vragen/opmerkingen vernemen wij graag van jullie.

Met sportieve groet,
Team TKDAA

Reactie plaatsen

Reacties

Er zijn geen reacties geplaatst.